Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

"Інтерхім" передав 200 тис. доз “Аміксину” прикордонникам і медикам для профілактики зараження коронавірусом

ТДВ "Інтерхім" безоплатно передав прикордонникам і медичним працівникам 200 тис. доз противірусного препарату для профілактики зараження китайським коронавірусом.

Домовленості про це було досягнуто під час зустрічі з секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олексієм Даніловим.

"Основний посил нашої пропозиції - ми пропонуємо допомогти, і допомогти безоплатно. 

Є служби, які першими стикаються з хворими, зараженими вірусами, і мають високі ризики зараження. Це прикордонники, які стоять на в'їзді до країни та співробітники інфекційних лікарень. 

Ми поставимо препарат для профілактики співробітникам Держприкордонслужби до всіх регіонів України та лікарям і медперсоналу до всіх інфекційних лікарень, які визначено як базові медзаклади для госпіталізації заражених китайським коронавірусом", - повідомив генеральний директор компанії Анатолій Редер.

При цьому він наголосив, що йдеться не про лікування, а виключно про профілактику:

"Ми не претендуємо на панацею, ми не говоримо про те, що у нас у руках ліки від китайського коронавірусу. Але ми точно знаємо, що застосування препарату дає додатковий шанс не захворіти".

За тривалий період успішного медичного використання препарат “Аміксин” довів свою противірусну ефективність та імуномодулюючу дію.

Наразі препарат уже відправлено до інфекційних лікарень 28 областей і до чотирьох областей для Держприкордонслужби.