Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«Амілар ІС» - ще одна новинка

«Амілар ІС» - ще одна новинка
«Амілар ІС» - комбінований препарат від болю в горлі, до складу якого входить антисептик широкого спектру дії деквалінію хлорид і місцевий анестетик - дибукаїн.
На ринку «Амілар ІС» представлено в трьох смакових варіаціях: з м'ятним, вишневим і апельсиновим смаком.

Препарат показаний для лікування таких гострих інфекційно-запальних захворювань порожнини рота і горла, як гінгівіт, виразковий і афтозний стоматит, тонзиліт, ларингіт і фарингіт; при змішаних інфекціях ротової порожнини і горла. В якості допоміжного лікарського засобу «Амілар ІС» можна приймати при катаральній і лакунарной ангіні, ангіні Плаута - Венсана, а також кандидозі порожнини рота і глотки.

Місцева анестезуюча і бактерицидна дію препарату дозволяє застосовувати його в післяопераційний період після видалення мигдалин або зубів. «Амілар ІС» усуває біль після хірургічного втручання і не дозволяє розвинутися інфекційним ускладненням. Крім того, володіючи протимікробною і фунгістатичною активністю, «Амілар ІС» успішно допомагає позбутися неприємного запаху з рота.

Антисептична дія «Амілара ІС» поширюється на більшість грампозитивних і грамнегативних бактерій, а також на спірохети і грибки (зокрема роду Candida), що викликають змішані інфекційно-запальні захворювання ротової порожнини і глотки. «Амілар ІС» виявляє легку місцевоанестезуючу дію, завдяки чому лікарський засіб не тільки бореться з мікробами, а й полегшує больовий синдром, який є частим супутником більшості інфекційно-запальних захворювань ротової порожнини та глотки.

Незважаючи на широкий спектр дії компонентів, що входять до складу препарату, вони чинять лише місцеву дію і не надходять у системний кровотік, а значить - не впливають на весь організм. Крім того, «Амілар ІС» не містить цукру і може застосовуватися хворими на цукровий діабет. За рахунок відсутності цукру таблетки також не сприяють розвитку карієсу.