Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

БК «ІнтерХім» - бронзовий призер Чемпіонату України

БК «ІнтерХім» - бронзовий призер Чемпіонату України У спортивному сезоні 2013-2014 жіночий баскетбольний клуб «Інтерхім-СДЮСШОР №2» вперше завоював бронзові медалі на Чемпіонаті України. А спортсменка команди Жанна Лиходід отримала приз кращого нападаючого гравця турніру.

«Третє місце для нашої школи та міста - це досягнення», - сказала головний тренер клубу Ірина Щипакіна. Вона також повідомила, що команда буде продовжувати тренуватися до кінця травня, а в липні після літніх канікул баскетболістки почнуть підготовку до чергового першості країни.

Цього року спортсменки, які виступають у Першій лізі (з них найстарші 1996 року народження), також показали хороший результат - 4 місце в турнірній таблиці. А вихованки спортивної школи 2000 року народження вибороли 3 місце на Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі серед дівчат.

Представники СДЮСШОР №2 дякують керівництву компанії «ІнтерХім» за підтримку не тільки команди вищої ліги, а й за допомогу, завдяки якій ще юні баскетболістки можуть набувати ігровий досвід і підвищувати свій рівень. «Це та підтримка, коли знаєш, що є плече, на яке можна спертися», - висловила подяку Ірина Щипакіна.

Вітаємо наших спортсменок з високими досягненнями та бажаємо подальших успіхів!