Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Головна прем'єра сезону в Оперному театрі - за підтримки ТДВ «ІнтерХім»

Головна прем'єра сезону в Оперному театрі - за підтримки ТДВ «ІнтерХім» 19 жовтня в Національному театрі опери та балету відбулася прем'єра опери Петра Ілліча Чайковського «Пікова дама». Масштабна театральна вистава присвячена відразу двом знаменним датам в історії міста: 190 років тому Одесу відвідав Олександр Сергійович Пушкін, а 120 років тому - Петро Ілліч Чайковський.

Ідея поставити «Пікову даму» на сцені одеської опери народилася у керівництва театру вже давно. «Цей проект - найвитратніший з усіх, що у нас були», - зізнається генеральний директор театру Надія Бабич. У виставі задіяні унікальні костюми та ексклюзивні декорації. Без підтримки ентузіастів, меценатів такий проект навряд чи міг би відбутися.

Фрагмент спектакля

«Ми пишаємося тим, що «ІнтерХім» причетний до такої знакової культурної події в нашому місті. Без сумнівів цей спектакль стане перлиною театрального життя Одеси», - відзначає генеральний директор компанії Анатолій Редер.

Три прем'єрні покази «Пікової дами» пройшли з аншлагами.

Фрагмент спектакля

Постановку опери здійснили режисер, народний артист Росії Олександр Тітель і диригент, народний артист Молдови Олександр Самоїле. У головних партіях зайняті провідні солісти театру - Інга Мартинова виконує роль Лізи, заслужений артист України Валерій Бендеров - роль Германа, в ролі графині - заслужена артистка України Тетяна Спаська. 
Творці вистави представили на суд глядачам сучасне бачення цієї класичної оперної постановки. «Те, що ми живемо в XXI столітті, повинно бути чутно і видно, - розповідає про свій задум режисер Олександр Тітель. - Ми зробили спектакль і про нас, сьогоднішніх, і про тодішніх».

Афиша спектакля