Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«ІнтерХім-СДЮСШОР» привіз золото в Одесу!

«ІнтерХім-СДЮСШОР» привіз золото в Одесу!
Після семирічної перерви, вперше відбувся розіграш Кубка України з баскетболу серед жіночих команд. У фіналі Кубка 6 березня 2016 зустрілися команди «ІнтерХім-СДЮСШОР ім. Литвака »(Одеса) та« Динамо »(Київ).

Зі старту киянки захопили лідерство, але «ІнтерХім» зумів перехопити ініціативу і завершити першу чверть з рахунком 32:23 на свою користь. Однак у другій чверті киянки зробили повний «кам-бек», зрівнявши рахунок перед великою перервою -45: 45. У третій чверті у «Динамо» злегка збився приціл, чим скористалися підопічні Ірини Щипакіної, які пішли у відрив, що в сумі дало 74:56 на користь одеських баскетболісток. Заключна десятихвилинка пройшла у впертій боротьбі і в підсумку перемога «ІнтерХіма» виявилася вражаючою - 87:68.

Величезний внесок у перемогу одеської команди внесла Аріна Білоцерківська, яка заробила «тріпл-дабл»: 23 очка, 11 підбирань і 12 результативних передач. 18 очок в активі Катерини Добрикової, 14 - у Світлани Колибабчук і 13 - у Наталії Колотовскої.

На урочистій церемонії нагородження нашим спортсменкам вручили пам'ятні медалі та головний приз - Кубок України з баскетболу серед жіночих команд. Також були вручені призи в індивідуальних номінаціях. Кращим захисником і MVP Кубка України була визнана одеситка Аріна Білоцерківська, кращим нападаючим - ще одна представниця «ІнтерХіма» - Катерина Добрикова, кращим центровим - Олена Тетерук з «Динамо».

Однак Ірина Щипакіна і її підопічні на цьому не зупинилися, повертатися додому не стали, і вирушили в Білорусь підкорювати Балтійську Лігу. 10-го і 11-го березня «ІнтерХім» в Гродно двічі переміг місцеву «Олімпію». (Цікаво відзначити, що перша гра відбулася в день народження президента одеського клубу - Віктора Ворожко, а друга в день народження Бориса Давидовича Литвака, чиє ім'я і носить команда). Тим часом Кубок України все-таки прибув в Одесу, де його показали любителям баскетболу під час урочистого відкриття міжнародного юнацького турніру пам'яті Бориса Литвака.

Вітаємо нашу команду з перемогою і бажаємо їм вже в цьому сезоні покласти в Кубок золоті медалі чемпіонів України!

Запрошуємо відвідати веб-сайт нашої команди або приєднатися у Facebook.
 


За матеріалами: Одеської обласної федерації баскетболу