Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Ліверія® IC – нова позиція в портфелі препаратів компанії «ІнтерХім»

Ліверія® IC – нова позиція в портфелі препаратів компанії «ІнтерХім» Препарат Ліверія® IC поповнив арсенал гепатопротекторних засобів.

Печінка - життєво важливий орган, що виконує найважливішу роль в обміні речовин. Саме в печінці відбувається знешкодження токсинів, що надходять в неї з кров'ю з шлунково-кишкового тракту. У печінці синтезуються найважливіші білкові речовини крові, утворюються глікоген, жовч.

Основними причинами хронічних захворювань печінки є гепатотропні віруси, порушення жирового і вуглеводного обміну, гостра і хронічна алкогольна або лікарська інтоксикація. Висока частота захворювань хворобами печінки в останні роки обумовлена ​​значним зростанням числа хворих ожирінням, цукровим діабетом, метаболічним синдромом. Фіброз і цироз печінки - закономірний результат хронічного гепатиту незалежно від факторів, які його викликають.                             

Якщо гепатопротекторні засоби в достатній мірі представлені на ринку, то арсенал засобів, що перешкоджають розвитку фіброзу печінки, поки ще не такий великий. Одним із препаратів, який володіє таким ефектом, є «Ліверія® IC». Препарат «Ліверія® ІС» запобігає загибелі гепатоцитів і попереджає розвиток жирової дистрофії печінки, має гепатопротекторну, дезінтоксикаційну і антиалкогольним ефектами:

Активує алкогольдегідрогеназу і ацетальдегіддегідрогеназу, що сприяє прискоренню процесу виведення етанолу і ацетальдегіду з організму і знижує їх токсичний вплив.

Підвищує стійкість гепатоцитів до продуктів перекисного окислення ліпідів, індукованого впливом різних токсичних агентів, зокрема етанолу.

Запобігає накопиченню жиру в гепатоцитах, що запобігає утворенню жировій інфільтрації печінки.

Перешкоджає утворенню фібронектину і колагену, що гальмує процес формування цирозу печінки.




Ливерия® IC