Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Нова форма препарату «Нообут® IC» - порошок для приготування перорального розчину

Нова форма препарату «Нообут® IC» - порошок  для приготування перорального розчину

Компанія «ІНТЕРХІМ» випустила відомий на ринку препарат «Нообут® IC» в новій лікарській формі. А ще у «Нообут ® IC» нова упаковка! Тепер «Нообут® IC» випускається не тільки в таблетках, але і в порошку для орального розчину. Наявність двох дозувань - 100 і 500 мг дозволить оптимізувати режим дозування залежно від терапевтичної мети і індивідуальних особливостей з урахуванням вікової категорії.

Препарат «Нообут® IC» володіє комплексом терапевтичних ефектів: антитревожним, антидепресивний, ноотропний, вегетотропний, антигіпоксичний, антиоксидантний, антиагрегантний. Стимулює процеси навчання, покращує пам'ять, підвищує фізичну і розумову працездатність, усуває психоемоційне напруження, тривожність, страх, емоційну лабільність, дратівливість, покращує сон, збільшує і підсилює дію снодійних, наркотичних, нейролептичних і протисудомних засобів.

Широкий спектр дії препарату «Нообут® IC» і доведений клінічний ефект обумовлює його застосування, як засіб патогенетичної лікарської терапії найрізноманітніших захворювань.