Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Вітчизняні фармвиробники відправляють українським військовослужбовцям гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів

Вітчизняні фармвиробники відправляють українським військовослужбовцям гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів На брифінгу, який відбувся 5 серпня в Києві, міністр охорони здоров'я України Олег Мусій повідомив, що МОЗ спільно з Держлікслужбою зараз налагоджує тісну співпрацю з виробниками та дистриб'юторами лікарських засобів для забезпечення медикаментами українських військовослужбовців. «Практично всі вітчизняні заводи і дистриб'ютори відгукнулися на наше прохання допомогти ліками і надали їх у тому чи іншому кількості. Від українських фармвиробників в розпорядження військових надійшла гуманітарна допомога на суму понад 20 мільйонів гривень », - розповів Олег Мусій.

Міністр висловив подяку підприємствам: «НІКО», «Борщагівський хіміко-фармацевтичний заводу», «Артеріум», «ІнтерХім», «Інфузія», «Червона зірка», «Юрія-Фарм», «Фармак», «Дарниця», «Київський вітамінний завод »,« Стома »,« Лекхім-Харків »і багатьом іншим виробникам і дистриб'юторам за необхідну допомогу. «Відповідальна громадянська позиція представників бізнесу зараз надзвичайно важлива для підтримки українських військових», - зазначив Олег Мусій.

Компанія «ІнтерХім» також відгукнулася на звернення Центрального клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України та безоплатно передала необхідні медикаменти для прикордонників, що проходять лікування та реабілітацію в низці госпіталів прикордонної служби.