Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«Панацея-2013»: «Аміксин® ІС» і «Гідазепам ІС®» визнані препаратами 2013 року

«Панацея-2013»: «Аміксин® ІС» і «Гідазепам ІС®» визнані препаратами 2013 року 18 вересня в Києві відбулося урочисте нагородження переможців національного конкурсу серед професіоналів в фармацевтичній галузі "Панацея-2013". Препаратами року в своїх номінаціях були визнані «Аміксин® ІС» і «Гідазепам ІС®» виробництва компанії "ІнтерХім".

Церемонію відкрив Віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко, який від імені Президента привітав усіх присутніх з Днем Фармацевта та подякував за кропітку працю на благо здоров'я українців.



Генеральний директор ТДВ "ІнтерХім"Анатолій Семенович редер двічі підіймався на сцену для отримання нагород. Всього в цьому році кращим представникам української фармацевтичної галузі було вручено близько 20 статуеток. 

Премія "Панацея" - професійна нагорода учасникам фармацевтичного ринку України, володарів якої визначають за результатами комплексних маркетингових досліджень, що охоплюють всю країну. Захід проводиться щорічно за підтримки Міністерства охорони здоров'я та Державної служби України з лікарських засобів.

Раніше "ІнтерХім"  неодноразово ставав переможцем в різних номінаціях цього престижного конкурсу. Для препарату "Аміксин® ІС" це вже третя перемога (2008, 2011, 2013). Також в 2009 році "ІнтерХім" посів почесне звання "Компанія року", а в 2011 році наше підприємство було визнане самою динамічно зростаючою компанією-виробником медичних препаратів.



"Для підприємства ці статуетки - вагоме підтвердження того, що українські споживачі довіряють препаратам, що ми виробляємо. І це наш спільний успіх!", - відмітив генеральний директор ТДВ "ІнтерХім" Анатолій Семенович Редер.