Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

«Українську фармацевтичну галузь і українські ліки в Європі чекають»

«Українську фармацевтичну галузь і українські ліки в Європі чекають»

У Барселоні 4-6 жовтня пройшла щорічна міжнародна виставка в області фармацевтики - CPhI Worldwide 2016 г. Це найбільша подія в світі фармацевтики, що об'єднує 5 галузевих заходів, які охоплюють всі аспекти фармацевтичного ринку. Цього року виставка зібрала під одним дахом понад 2500 експонентів і 37 тисяч фахівців у сфері фармацевтики зі 150 країн світу. І це новий рекорд, який свідчить про стрімкий розвиток галузі в усьому світі.

Україна має свою історію участі в таких заходах. 14 років тому нашу країну на виставці представляла одна компанія, а зараз свою продукцію на CPhI Worldwide експонують практично всі виробники - лідери фармацевтичної галузі. Компанія «ІнтерХім» представила свою експозицію і в цьому році.

CPhI Worldwide в 2016 році став для нашої країни знаковим: вперше в рамках на стільки глобального заходу було розглянуто «українське питання» - про перспективи інтеграції української фармацевтичної галузі в єдиний європейський економічний простір.

Дискусійна панель «Європейський вектор для української фарміндустрії: виклики або можливості» стала першим публічним обговоренням на міжнародному рівні питань гармонізації українського і європейського законодавств, експортного потенціалу, а також можливих ризиків розвитку української фармгалузі. Головний висновок панельної дискусії наступний: українську фармацевтичну галузь і українські ліки в Європі чекають.

Газета «Бізнес» докладно висвітлила основні теми панельної дискусії, ознайомитися з повним текстом статті можна за посиланням.

Місцем проведення CPhI Worldwide у 2017 році стане Франкфурт. Будемо раді зустрічі в Німеччині!