Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Зовнішнє навчання на базі виробничого комплексу ТДВ «ІнтерХім»

Зовнішнє навчання на базі виробничого комплексу ТДВ «ІнтерХім»

З 6 по 7 вересня на базі виробничо-промислового комплексу компанії ТДВ «ІнтерХім» був проведений дводенний інформаційно-навчальний семінар для фахівців фармацевтичної галузі. Семінар на тему: «Затвердження постачальників активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ). Оптимізація витрат на вхідний контроль АФІ» був організований компанією «УКРМЕДСЕРТ» і зібрав 28 учасників.

Програму підвищення професійної компетентності проводила Зіміна Олена Анатоліївна, досвід роботи якої на провідних фармацевтичних підприємствах становить понад 20 років, з них 17 років - у сфері якості. В ході семінару були висвітлені наступні питання:

  • законодавчі вимоги щодо АФІ, які використовуються при виробництві лікарських засобів (ЛЗ);

  • процедура затвердження постачальників АФІ;

  • постійний моніторинг та оцінка постачальників АФІ;

  • документація по затвердженню постачальників АФІ.

На другий день семінару висококваліфіковані співробітники ТДВ «ІнтерХім» провели екскурсію для учасників по ділянці виробництва ГЛЗ і ділянці виробництва АФІ, а також з лабораторного комплексу (відвідали аналітичну лабораторію відділу контролю якості, науково-дослідну аналітичну лабораторію, науково-дослідну лабораторію фізико-хімічних методів).

Після навчання кожен учасник отримав сертифікат про проходження семінару.

Компанія «ІнтерХім», що йде в ногу з часом, завжди готова ділиться корисними знаннями, навичками і безцінним досвідом в сфері виробництва лікарських засобів, а також рада вітати друзів і колег на своїх просторах.