Закрити
Розгорнути меню
Здоров'я – це відсутність внутрішніх перешкод для життєдіяльності.
Контакти
Одеса(048) 777-29-50
Київ(044) 455-84-42

Захисти свої суглоби та зв'язки за допомогою “Суглобін ІС”!

Захисти свої суглоби та зв'язки за допомогою “Суглобін ІС”! Рух - це життя і ми всі знаємо про це, здійснюючи кожен день тисячі, а може й десятки тисяч рухів. Для цього у нас є кістки, м'язи, суглоби, зв'язки і сухожилля. Рухи приносять нам радість, коли вони вільні і безболісні.
М'язи дозволяють рухатися, скорочуватися і розгинатися, а суглоби дозволяють цей рух здійснювати. Це, свого роду, опорні точки, за допомогою яких все це і стає можливим.
Саме тому, компанія “ІНТЕРХІМ” випустила “Суглобін ІС” для здоров'я ваших суглобів. Ця дієтична добавка рекомендується до раціону харчування як додаткове джерело колагену, хондроїтину та глюкозаміну, які є необхідними компонентами для регенерації сполучної тканини, синовіальної рідини та хрящових компонентів суглобів.

Хондроїтин і глюкозамін - природні речовини, які забезпечують еластичність і пружність хрящової тканини, шкіри, сухожиль, зв'язок і судин. Зниження вмісту хондроїтину в тканинах спостерігається при старінні організму, а також при таких захворюваннях, як остеоартроз і остеохондроз.
Колаген —волокнистий білок, що надає міцностіта гнучкості сполучній тканині. КолагенІІ типу — основний будівельнийбілок хрящової тканини. Його частка в суглобовому хрящі становить близько 90%. При порушенні утворення колагену можуть виникати захворювання суглобів, сухожиль, зв'язок і шкіри.
Залишайтесь гнучкими і рухливими разом з “Суглобін ІС”!